Πρόσκληση Βασιλειάδη στους «μεγάλους» για τις μετακινήσεις οπαδών

Πρόσκληση Βασιλειάδη στους «μεγάλους» για τις μετακινήσεις οπαδών

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε τις διοικήσεις έξι ομάδων, καθώς και τους προέδρους ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, για να συζητήσουν την Τετάρτη το θέμα μετακίνησης των οπαδών.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε συνάντηση τις διοικήσεις έξι ομάδων αλλά και των προέδρων της ΕΠΟ και της σούπερ λίγκα, για να συζητηθεί το μεγάλο θέμα της μετακίνησης οπαδών.

Ο υφυπουργός έχει στείλει επιστολές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο, καλώντας τις διοικήσεις των συλλόγων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί (11:00) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το παρών στην συγκεκριμένη συνάντηση θα δώσουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Γιώργος Στράτος.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ