Συμφωνία ΠΑΟΚ με Πάμπλο Γκαρσία!

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Πάμπλο Γκαρσία!

Μπορεί το όνειρο του να μην έγινε ακόμα πραγματικότητα, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσει το πετυχημένο έργο στον ΠΑΟΚ και στην Κ19 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός που έχει ως όνειρο να προαχθεί στην μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να περιμένει μέχρι νεοτέρας καθώς η συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μείνει μακριά από τους Ασπρόμαυρους. Η εκτίμηση που τρέφουν στην ΠΑΕ για «Ινδιάνο», τόσο ως προσωπικότητα όσο και για το έργο που έχει παρουσιάσει στην Κ19, είναι δεδομένη.

Οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων, αλλά και τα πολλά ταλέντα που βγαίνουν από τις ακαδημίες οδήγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο να επισπεύσουν τη συμφωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα προετοιμαστεί για να βγάλει δίπλωμα UEFA Pro που είναι απαραίτητο για να αναλάβει προπονητής σε επαγγελματική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ