Άρης : Στη λίστα Άμπαντ και Γιαταρά (vids)

Άρης : Στη λίστα Άμπαντ και Γιαταρά (vids)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο επιθετικός από τη Γουινέα είναι δυο από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη.

Το μπάτζετ του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, ενώ ο Θόδωρος Καρυπιδης φαίνεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση, για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, τον Άγγελο Χαριστέα και τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγισήλαο Τουμαζάτο.

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χουλιάν Κουέστα. Σε περίπτωση, πάντως, που δεν βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών, στη λίστα του Άρη εκτός από τον Μπάλαζ Μέγιερι βρίσκεται και ο Κάρλος Άμπαντ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στη Ξάνθη με τη μορφή δανεισμού από τη Τενερίφη και αν τελικά ο Άρης αποφασίσει να τον αποκτήσει, θα ξεκινήσει επαφές με την ισπανική ομάδα.

Ακόμα, σε ότι αφορά τη κορυφή της επίθεσης, στη κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη βρίσκονται τα ονόματα των Αρμάντο Σαντίκου και Κριστιάν Λόπεθ. Αυτό, όμως δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως ο Μοχάμεντ Γιαταρά.

Ο 26χρονος επιθετικός από τη Γουινέα έμεινε ελεύθερος από την Οσερ, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους κιτρινόμαυρους.

Δείτε εν δράσει τον Μοχάμεντ Γιαταρά:

Και τον Κάρλος Αμπάντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ