Ελ Αραμπί : «Να σκοράρω στον τελικό και στον αγώνα με τη Γουλβς» (vid)

Ελ Αραμπί : «Να σκοράρω στον τελικό και στον αγώνα με τη Γουλβς» (vid)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βραβεύτηκε από τους συμπαίκτες του για τα καλύτερα γκολ της 1ης, της 3ης, της 4ης και της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα βραβεία πήρε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού βραβεύτηκε από τους συμπαίκτες του για τα καλύτερα γκολ της 1ης, της 3ης, της 4ης και της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και εξέφρασε την επιθυμία του τόσο στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ όσο και στο παιχνίδι με την Γουλβς.

«Ευχαριστώ όλη την ομάδα και κυρίως αυτούς που μου έδωσαν τις ασίστ. Χωρίς ασίστ δεν υπάρχει γκολ. Ελπίζω να μην είναι τα τελευταία γιατί έχουμε ακόμα έναν τελικό και το Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελ Αραμπί και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή τα βραβεία αυτά. Η αλήθεια είναι πως ήταν όμορφα γκολ κι ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ψήφισε γι’ αυτά. Όπως πάντα, χωρίς τη βοήθεια της ομάδας δεν θα μπορούσαν να είχα συμβεί όλα αυτά».

Ο έμπειρος στράικερ αποτελεί την αιχμή του «ερυθρόλευκου» δόρατος στη φετινή σεζόν, έχοντας 27 γκολ και 8 ασίστ σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, είχε 20 γκολ και 8 ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ