Ούμπιδες : «Όνειρο να με δει ο μικρός μου γιος με την ομάδα που αγαπώ»

Ούμπιδες : «Όνειρο να με δει ο μικρός μου γιος με την ομάδα που αγαπώ»

Ο Χαβιέ Ούμπιδες αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο Αθηνών και στα συναισθήματά του για αυτή την εξέλιξη.

Ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει εξελιχθεί σε μία «σημαία» για τον Ατρόμητο αλλά και στην πιο αγαπητή μορφή των οπαδών της ομάδας. Ο 38χρονος εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο του Περιστερίου για ακόμη ένα χρόνο. Ο ίδιος, στάθηκε πάνω σε αυτό και με δηλώσεις του, έδειξε πόσο χαρούμενος είναι με αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συμβολαίου. Μακάρι να έχουμε μια καλή πορεία τη νέα σεζόν. Θυμάμαι στο ματς με τον ΟΦΗ που ένιωσα πως δεν θα προκριθούμε στην Ευρώπη. Πάλεψα με τον εαυτό μου, αλλά ήθελα να συνεχίσω.

Η ομάδα μού άνοιξε την πόρτα, άφησε σε μένα την απόφαση και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και είναι ένα όνειρο για μένα να με δει ο μικρός γιος μου με τη φανέλα αυτής της ομάδας που αγαπώ τόσο πολύ».

Στην συνέχεια, είπε: «Θέλω να βοηθώ την ομάδα, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Αυτό προσπαθώ να κάνω, μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα.Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ήρθα στον Βόλο μέχρι και σήμερα, ο κόσμος με βοήθησε πάρα πολύ.

Όταν ήρθαμε ήταν λίγο δύσκολα, δεν ξέραμε καν αγγλικά για να επικοινωνήσουμε, αλλά όλοι ήταν δίπλα μας. Γι’ αυτό νιώθουμε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι 18 και παίζει στον Ατρόμητο, η κόρη μου είναι 15 ετών και ο μικρός γιος μου είναι 15 μηνών. Του έχουμε δώσει ελληνικό όνομα, Λεωνίδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: «Η χρονιά που περάσαμε ήταν δύσκολη και περίεργη, με τον κορωνοϊό και όλα αυτά. Δεν είναι δικαιολογίες, αλλά είναι μια πραγματικότητα για όλους. Θέλουμε μια καλύτερη πορεία του χρόνου. Πάντα στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και ο τελικός Κυπέλλου. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε ο καθένας μας ό,τι καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ