Παναιτωλικός : Ερχεται στην Ελλάδα ο Μεντόσα

Παναιτωλικός : Ερχεται στην Ελλάδα ο Μεντόσα

Ο 27χρονος Αργεντινός συμφώνησε σε όλα με τον Παναιτωλικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Αγρίνιο για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στα Καναρίνια.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή είναι ο Παναιτωλικός, με τον Χαβιέ Μεντόσα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Αγρίνιο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα Καναρίνια.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει τον Παναιτωλικό και το 2016, είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ινστιτούτο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χιμνάσια και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ουρακάν, πριν βρεθεί στην Ινστιτούτο.

Παίζει κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό.  Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 123 επίσημα παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, τις επόμενες ημέρες ο Χαβιέ Μεντόσα θα έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το deal με την ομάδα του Μάκη Χάβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ