Superleague : «Αν η ΕΠΟ ψηφίσει αναδιάρθρωση, δεν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα»

Superleague : «Αν η ΕΠΟ ψηφίσει αναδιάρθρωση, δεν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα»

Η Superleague με ανακοίνωση της προειδοποίησε πως αν δεν γίνει σεβαστή η απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ για διατήρηση των 14 ομάδων, δεν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα.

Η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ και την απόφαση που πάρθηκε από τις ΠΑΕ να μην γίνει αναδιάρθρωση και να μείνουν 14 οι ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, η Superleague προειδοποίησε πως αν δεν γίνει σεβαστή η απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ για διατήρηση των 14 ομάδων, δεν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, ενόψει της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που διεξάγεται σε λίγη ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ