Παναθηναϊκός : Ο Μπαραγάν στη «B-List» του Ρόκα (vid)

Παναθηναϊκός : Ο Μπαραγάν στη «B-List» του Ρόκα (vid)

Ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει δεξιό μπακ από το «πάνω ράφι» για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει έτοιμες και τις εναλλακτικές με έμπειρους παίκτες.

Αποφασισμένος να φέρει δεξιό μπακ από το «πάνω ράφι» είναι ο Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, έχοντας και την έγκριση για την υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, ψάχνει ποδοσφαιριστές με εμπειρία, προσωπικότητα και καριέρα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρόκα προσέγγισε τον Μαουρίτσιο Ίσλα και τον Αντόνιο Βαλένσια. Δύο δεξιούς μπακ οι οποίοι έχουν υψηλό κασέ και είναι εγνωσμένης αξίας. Βέβαια, ακριβώς επειδή πρόκειται για περιζήτητους παίκτες, μεγαλώνει και ο βαθμός δυσκολίας για τον Καταλανό. Ωστόσο, ο Ρόκα θα επιμείνει σε αυτή τη βαθμίδα, γιατί θέλει να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας με έναν αξιόπιστο μπακ-χαφ.

Ο Ρόκα έχει και μία «B-list» με ονόματα αξιόλογων παικτών, αλλά όχι ανάλογης φήμης με τους Ίσλα και Βαλένσια. Ένας από αυτούς είναι ο Αντόνιο Μπαραγάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπέτις. Ο 33χρονος ακραίος έχει 208 συμμετοχές στην Primera Division και έχει περάσει από πολλές ομάδες. Κυρίως έχει συνδεθεί με τη Βαλένθια, στην οποία έπαιξε 151 παιχνίδια, σκόραρε δύο φορές και μοίρασε 10 ασίστ.

Ο Μπαραγάν είναι δοκιμασμένος στο υψηλότερο επίπεδο και θα καλύψει με επάρκεια τη θέση. Ωστόσο, αφενός ο ίδιος στα 33 του διστάζει να ξενιτευτεί ξανά, αφετέρου διακρίνεται περισσότερο για τα αμυντικά χαρακτηριστικά του, ενώ ο Ρόκα θέλει έναν επιθετικογενή δεξιό μπακ.

Ωστόσο, ο Μπαραγάν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Ρόκα και εφόσον παραμένει διαθέσιμος, είναι μία επιλογή. Ο Ισπανός δεν βιάζεται να καταλήξει στην απόφαση του, έχει δίαυλο με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και περιμένει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ