Βούρος : «Η περσινή χρονιά και η είσοδος κάποιων ανθρώπων με έκαναν να έρθω» (vid)

Βούρος : «Η περσινή χρονιά και η είσοδος κάποιων ανθρώπων με έκαναν να έρθω» (vid)

Ο Πραξιτέλης Βούρος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι η περσινή πορεία της ομάδας, τον έπεισε να πει το «ναι».

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι εδώ και λίγες ώρες, ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα. Ο 25χρονος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον κρητικό σύλλογο. Μετά την παρουσίαση, έδωσε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας του λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά είπε: «Θεωρώ ότι η περυσινή χρονιά, αποτέλεσε βάση για εμένα, ώστε να σκεφτώ πολύ σοβαρά την πρόταση της ομάδας. Επίσης, η είσοδος κάποιων ανθρώπων στην ομάδα με έπεισε ιδιαίτερα, γιατί στοχεύουν σε ένα αισιόδοξο πρότζεκτ. Αρχής γενομένης από την περυσινή σεζόν.

Πιστεύω για κάθε ποδοσφαιριστή όταν βλέπει τέτοια εικόνα και μαθαίνει από πρώην συμπαίκτες και ποδοσφαιριστές της ομάδας, ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, τον βοηθάει ώστε να εξελιχθεί ο ίδιος και ως ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος.

Νομίζω ότι εγώ δεν μπορώ να πω για την περυσινή χρονιά. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Δημιούργησε τη βάση, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και πιστεύω πως μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά, θα δώσω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχουν οπαδοί μας. Γνωρίζω και από παλιά, ότι δύναμη του ΟΦΗ, είναι ο κόσμος. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει κοντά τέτοιους οπαδούς, σε κάθε γήπεδο.

Βέβαια, είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τα πάντα, ώστε να τους κάνω χαρούμενους και να φεύγουν από το γήπεδο χαμογελαστοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ