«Κοντά στην έξοδο από τη Λας Πάλμας ο Αραούχο»

«Κοντά στην έξοδο από τη Λας Πάλμας ο Αραούχο»

Ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Σέρχιο Αραούχο είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας, καθώς ο σύλλογος θέλει να μειώσει το μπάτζετ του έως 50%.

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο είναι ακόμη αβέβαιο. Θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ; Θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023; Όλα είναι ανοιχτά ακόμη.

Ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία πάντως, φέρνει πιο κοντά τον «Τσίνο» στην «Ένωση». Το «Udlaspalmas», το οποίο ασχολείται με θέματα της Λας Πάλμας, αναφέρει πως ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά θέλει να μειώσει κατά 50% το μπάτζετ του τη νέα σεζόν. Και ότι έχει φτιάξει ήδη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Με τον Αραούχο να είναι μέσα σε αυτή!

Λέγεται πως το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ θα ολοκληρωθεί έως τις 10 Αυγούστου. Τότε ξεκινάει προετοιμασία για τη σεζόν 2020-21 η Λας Πάλμας.

Το συμβόλαιο του Αραούχο είναι ένα από τα πιο «βαριά» στην ομάδα και η Λας Πάλμας αναμένεται να του προτείνει μείωση αποδοχών. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ο Αργεντινός φορ δεν πρόκειται να δεχθεί περικοπές, για να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο δεύτερης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει πρόταση το επόμενο διάστημα. Για την παραμονή του Αραούχο στο δυναμικό της. Η οποία πρόταση θα περιέχει εκ νέου δανεισμό και οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά. Μένει να φανεί ποια θα είναι η πρόταση και αν θα δεχθεί η Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ