Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το καλό με την Ομόνοια είναι πως οι... λαλάκηδες λατρεύουν το τριφύλλι. Να τα λέμε και αυτά.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παναθηναϊκός : Τα αντικρουόμενα «θέλω» του Μακέντα

Ο Ιταλός επιθετικός θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά διαπιστώνει ότι δεν… συμπεριλαμβάνεται στην αύξηση του μπάτζετ.

Παναθηναϊκός : Τα αντικρουόμενα «θέλω» του Μακέντα | to10.gr

Κόντρα στα δημοσιεύματα των ημερών, ο Φεντερίκο Μακέντα επιμένει να λέει στο περιβάλλον του ότι δεν επιδιώκει να φύγει από την Αθήνα. Ο Ιταλός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και υποστηρίζει ότι θα το εξαντλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γεγονός ότι ο Μακέντα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα, βέβαια, σε συνεντεύξεις του σε ιταλικά, αγγλικά και άλλα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο 29χρονος επιθετικός εμφανιζόταν έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ως συνήθως, η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση… Ο Μακέντα δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει άλλον ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, διαπιστώνοντας ότι ο Τσάβι Ρόκα προσφέρει υψηλά ποσά στους νεοαποκτηθέντες, ο Ιταλός θεωρεί ότι και αυτός πρέπει να επιβραβευτεί.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Ρόκα δεν έχει τέτοια πρόθεση. Εκτιμά τον Μακέντα ως ποδοσφαιριστή και ως χαρακτήρα, αλλά στο μπάτζετ που έχει δεν περισσεύουν χρήματα για αύξηση στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Για αυτό και ο μάνατζερ του Μακέντα, Έντσο Ραϊόλα, δραστηριοποιείται για να φέρει πρόταση για τον πελάτη του.

Περαιτέρω, αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι ο Μακέντα κρίνει ασύμφορες τις προσφορές από τον Ερυθρό Αστέρα και την Αλ Αχλί από το Ντουμπάι. Αφενός, δεν επιθυμεί να μετακομίσει στο Βελιγράδι. Αφετέρου, για τη Μέση Ανατολή ο Ιταλός απαιτεί περισσότερα λεφτά για να παίξει ποδόσφαιρο…