Παναθηναϊκός : Τα αντικρουόμενα «θέλω» του Μακέντα

Παναθηναϊκός : Τα αντικρουόμενα «θέλω» του Μακέντα

Ο Ιταλός επιθετικός θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά διαπιστώνει ότι δεν… συμπεριλαμβάνεται στην αύξηση του μπάτζετ.

Κόντρα στα δημοσιεύματα των ημερών, ο Φεντερίκο Μακέντα επιμένει να λέει στο περιβάλλον του ότι δεν επιδιώκει να φύγει από την Αθήνα. Ο Ιταλός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και υποστηρίζει ότι θα το εξαντλήσει.

Είναι γεγονός ότι ο Μακέντα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα, βέβαια, σε συνεντεύξεις του σε ιταλικά, αγγλικά και άλλα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο 29χρονος επιθετικός εμφανιζόταν έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ως συνήθως, η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση… Ο Μακέντα δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει άλλον ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, διαπιστώνοντας ότι ο Τσάβι Ρόκα προσφέρει υψηλά ποσά στους νεοαποκτηθέντες, ο Ιταλός θεωρεί ότι και αυτός πρέπει να επιβραβευτεί.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Ρόκα δεν έχει τέτοια πρόθεση. Εκτιμά τον Μακέντα ως ποδοσφαιριστή και ως χαρακτήρα, αλλά στο μπάτζετ που έχει δεν περισσεύουν χρήματα για αύξηση στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Για αυτό και ο μάνατζερ του Μακέντα, Έντσο Ραϊόλα, δραστηριοποιείται για να φέρει πρόταση για τον πελάτη του.

Περαιτέρω, αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι ο Μακέντα κρίνει ασύμφορες τις προσφορές από τον Ερυθρό Αστέρα και την Αλ Αχλί από το Ντουμπάι. Αφενός, δεν επιθυμεί να μετακομίσει στο Βελιγράδι. Αφετέρου, για τη Μέση Ανατολή ο Ιταλός απαιτεί περισσότερα λεφτά για να παίξει ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ