Ατρόμητος : Η νέα επένδυση στην τεχνολογία

Ατρόμητος : Η νέα επένδυση στην τεχνολογία

Ο Ατρόμητος από φέτος συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία monitoring και tracking των επιδόσεων των παικτών, την STAT Sports.

Ο Ατρόμητος επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και από φέτος συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία monitoring και tracking των επιδόσεων των παικτών, την STAT Sports.

Μέσω της πλατφόρμας APEX και το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, το οποίο βοηθάει ακόμη περισσότερο τους προπονητές φυσικής κατάστασης, μέσω του αναλυτή της ομάδας, να ενημερώνουν τον προπονητή, για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο προπόνησης, αλλά και την συμπεριφορά των παικτών, μέσα στον αγώνα.

Η εταιρεία εδρεύει στην Ιρλανδία ενώ έχει γραφεία και στην Αμερική και στο Σικάγο, προκειμένου να συνεργάζεται με μεγάλες ομάδες και εκεί.

Μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούν τα προγράμματα της STAT Sports είναι οι Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Ρόμα, Μονακό, Άστον Βίλα, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακός κ.α.

Είναι ένα σύστημα που θα βοηθήσει σημαντικά τον Νταμίρ Κάναντι και το επιτελείο του και αποδεικνύει ότι η ομάδα του Περιστερίου συμβαδίζει με την είσοδο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ