Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον Αντρέ Ζεράλδες

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον Αντρέ Ζεράλδες

Ο 29χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αφήνει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο επόμενος προορισμός του θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν ένα κοινό στη μεταγραφική αναζήτηση τους: αμφότεροι ψάχνουν έναν βασικό δεξιό μπακ. Από το Λιμάνι θα φύγει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ από το Κορωπί έχει αποχωρήσει από την 1η Ιουλίου ο Ματίας Γιόχανσον. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις τους διασταυρώθηκαν στον Μαουρίτσιο Ίσλα και μάλλον διασταυρώνονται ξανά στον Αντρέ Ζεράλδες.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έχει βγει στην αγορά. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας γεμάτα στατιστικά με 35 συμμετοχές (2.982 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις και 3 ασίστ.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την Τρίτη (4/8) ότι ο δανεισμός ολοκληρώθηκε, οι συζητήσεις για επέκταση δεν ευοδώθηκαν και ο Ζεράλδες θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως, ο Ζεράλδες δεν θα μείνει στη Λισαβόνα και συζητά για τον επόμενο προορισμό του. Η έγκυρη ισραηλινή ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρει ότι ο Πορτογάλος ίσως έχει μέλλον στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ζεράλδες και εξετάσει την περίπτωση του. Επιπλέον, διακινούνται φήμες ότι και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον πάρει δανεικό από τη Σπόρτινγκ, αφού δεν έχει την ευχέρεια να αγοράσει τα δικαιώματα του.

Το όνομα του Ζεράλδες δεν είναι νέο στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, αφού υπάρχουν αναφορές στη διάρκεια του Ιουλίου. Όσο για τους «πράσινους», διόλου απίθανο ο ίδιος ατζέντης να πρότεινε και σε αυτούς τον πελάτη του. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και σίγουρα όχι η τελευταία.

Ο Ζεράλδες έχει γεννηθεί στις 2 Μαΐου του 1991 στην πόλη Μάια, έχει ύψος 1,81μ. και είναι ένας μπακ με αμυντικά χαρακτηριστικά. Είναι δεξιοπόδαρος, αλλά καλύπτει και το αριστερό άκρο της άμυνας. Κατά συνθήκη, μπορεί να βοηθήσει και ως στόπερ. Έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ