Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

ΑΕΛ : Ξεκινάει η προετοιμασία

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ΑΕΛ : Ξεκινάει η προετοιμασία | to10.gr

Τέλος οι διακοπές για τους παίκτες της Λάρισας. Οι Βυσσινί το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) θα συγκεντρωθούν στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στα Δένδρα Τυρνάβου και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όπως αναφέρει το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη 5/8/2020 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδος για τη νέα σεζόν 2020-21.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα Τυρνάβου και είναι κλειστή για επισκέπτες, φιλάθλους και συγγενείς.

Στο πνεύμα της εποχής και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εγκριθεί η διαπίστευση τους παρακαλούνται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο το αργότερο έως τις 18:50, φέροντας μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα και προαιρετικά γάντια.

Ακολούθως θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο επί της εγκατάστασης όπου θα κάνουν δηλώσεις ο προπονητής κ. Μιχάλης Γρηγορίου και ποδοσφαιριστές.

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι διαπιστευμένοι  φωτογράφοι θα έχουν περιορισμένο χρόνο με αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να ασκήσουν το λειτούργημά τους.

Στις 19:20 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα αποχωρήσουν προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει με την προπόνηση της.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν παρακαλούνται να αποστείλουν email έως αύριο Τετάρτη 5/8 και ώρα 16:00 αναφέροντας το όνομα, την ιδιότητα και το μέσο που εκπροσωπούν στο  info@aelfc.gr».