Πολύ κοντά στον Άρη ο Μάνος

Πολύ κοντά στον Άρη ο Μάνος

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Μάνος, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Στη λίστα για τον δεύτερο γκολκίπερ ο Κότσαρης.

Ο Άρης εδώ και μερικές μέρες είναι ελεύθερος να κάνει κανονικά μεταγραφές, καθώς ξόφλησε τους ποδοσφαιριστές που χρωστούσε και η FIFA έκανε άρση του ban.

Πλέον οι κίτρινοι φουλάρουν για την ενίσχυση τους, έχοντας ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των Ματίγια και Κουέστα, ενώ μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ουσιαστικά 3-4 ποδοσφαιριστές θεωρούνται κλεισμένοι για τον Άρη, όπως ο Σάκιτς, ο Χατζισαφί, ακόμα και ο Ματέο Γκαρσία, ενώ όπως όλα δείχνουν «τρέχει» ακόμα 2-3 περιπτώσεις ο Άγγελος Χαριστέας.

Μια από αυτές είναι και ο Δημήτρης Μάνος ο οποίος αποτελεί στόχο των κίτρινων και όλα δείχνουν ότι είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 25χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό -το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ουσιαστικά τα έχει βρει με τον Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μάνος αγωνίστηκε φέτος σε 22 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ