Μιγκέλ Τράουκο: Η χαρά για τον… Ολυμπιακό και η σφήνα από το Μεξικό

Μιγκέλ Τράουκο: Η χαρά για τον… Ολυμπιακό και η σφήνα από το Μεξικό

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Περού χαίρεται για τη μεταγραφή του Τράουκο στον Πειραιά, αλλά μεξικανικές ομάδες δεν έχουν την ίδια άποψη…

Το όνομα του Μιγκέλ Τράουκο φιγουράρει στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφού είναι ένας από τους παίκτες οι οποίοι απασχολούν σοβαρά. Επειδή ο Περουβιανός αριστερός μπακ είναι σημαντικός για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, τη μεταγραφή του στον Πειραιά παρακολουθούν και στο Περού.

Σύμφωνα με την περουβιανική ιστοσελίδα «libero.pe», ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρικάρντο Γκαρέκα, είναι χαρούμενος με τις εξελίξεις. Ο Γκαρέκα θεωρεί τον Τράουκο αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού και τον θέλει ενεργό, σε ένα περιβάλλον που θα υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Τράουκο αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και η ένταξη του στον Ολυμπιακό θα τον βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Ένα γεγονός που ικανοποιεί τον Γκαρέκα, αφού από την πρόοδο του Τράουκο θα ωφεληθεί και το Περού.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό για τον Τράουκο. Το ESPN σημειώνει ότι ομάδες από το Μεξικό έχουν στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έχει κάνει κίνηση κάποια από αυτές. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει προχωρημένη διαπραγμάτευση με τη Σεντ Ετιέν.

Πάντως, εκεί που συμφωνούν το περουβιανικό και το μεξικανικό ρεπορτάζ, είναι ότι ο Τράουκο θα πάρει τις αποφάσεις του εντός των ημερών. Και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι πως ο παίκτης της Σεντ Ετιέν θα πιάσει Λιμάνι…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ