Ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» τον… μπακ χαφ Λημνιό!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» τον… μπακ χαφ Λημνιό!

Συζητήσεις με την πλευρά του Δημήτρη Λημνιού σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες του «10» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Την ίδια ώρα ο Αμπέλ Φερέιρα ενημέρωσε τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή πως τη νέα χρονιά θα λογίζεται ως φουλ μπακ.

Στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει την αποφασίσει να προστατεύσουν όλα τα ταλέντα της ομάδας. Και αναφερόμαστε σ’ αυτούς που αρχίζουν να κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε εκείνους που έχουν δείξει το ταλέντο που διαθέτουν και βρίσκονται υπό παρακολούθηση από ομάδες τους εξωτερικού. Μια περίπτωση που χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής για να μην ξεμυαλιστεί από τις διάφορες σειρήνες που ακούγονται από το εξωτερικό είναι ο Δημήτρης Λημνιός.

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στο Δικέφαλο δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν μέσα από τα χέρια τους τον ποδοσφαιριστή. Από τον Γενάρη ο Λημνιός θα έχει το δικαίωμα όχι απλά να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα, αλλά και να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος χαμένος.

Θέλουν να «δέσουν» τον Λημνιό

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» το επόμενο διάστημα ο Όλαφ Ρέμπε θα καλέσει σε συζητήσεις τον εκπρόσωπο Φαλί Ραμαντάνι για την επέκταση του συμβολαίου του Λημνιού. Ο τελευταίος, έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσή του είναι στα 15 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν σκοπό να ανεβάσουν τις αποδοχές του σχεδόν στο διπλάσιο, αλλά και την ρήτρα που θα πλησιάζει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του θα λήγει το 2024. Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Λημνιός, την περσινή σεζόν έκανε τη 43 παιχνίδια, σημείωσε 6 γκολ και είχε 7 ασίστ κι αν σκεφτεί κανείς πως δεν ήταν συνεχώς 11αδάτος. Αυτά σε ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις του ΠΑΟΚ γιατί τα πράγματα για τον 22χρονο επιθετικό τη νέα χρονιά θα είναι κάπως διαφορετικά.

Ο νέος του ρόλος ως φουλ μπακ-χαφ

Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μια προσπάθεια ο Λημνιός να αγωνιστεί ως φουλ μπακ καθώς έχει εκεί τα στοιχειά που μπορεί να παίξει με επιτυχία την συγκεκριμένη θέση. Όμως κανείς δεν το τόλμησε εκτός από κάποιους πειραματισμούς κατά την διάρκεια αγώνων. Φαίνεται πως ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την απόφαση να μετατρέψει τον Λημνιό σε δεξί φουλ μπακ.

Το σύστημα με τους τρεις στόπερ και τους δύο πλάγιους που θα ανεβοκατεβαίνουν διαρκώς θέλει να εφαρμόσει ο Πορτογάλος τεχνικός φέτος. Μάλιστα ο τεχνικός του Δικεφάλου στις τελευταίες προπονήσεις απομονώνει τον Λημνιό δίνοντας του ξεχωριστές οδηγίες για το πώς θέλει να κινείται. «Από εσένα θέλω να πηγαίνεις επάνω στον αντίπαλο με δύναμη. Μη δίνεις χώρο, μη κάνεις βήματα προς τα πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ