ΠΑΟΚ : Το φιλικό με τον Ατρόμητο, το 3-5-2, και η πρώτη του Σβαμπ

ΠΑΟΚ : Το φιλικό με τον Ατρόμητο, το 3-5-2, και η πρώτη του Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει απόψε στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να επιμένει στο 3-5-2. Ταυτόχρονα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Στεφάν Σβαμπ.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δώσει απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30, Novasports 1) ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Οι Ασπρόμαυροι καθημερινά ανεβάζουν στροφές με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι καθώς σε 18 ημέρες θα δώσουν το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι για τη νέα χρονιά για τα προκριματικά του Champions League.

O Δικέφαλος θα παραταχθεί στο φιλικό σε σχηματισμό 3-5-2, όπως ακριβώς έκλεισε το περσινό πρωτάθλημα. Ο Αμπέλ Φερέιρα θεωρεί πως το συγκεκριμένο σύστημα ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ με βάση τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του πρώτου φιλικού προετοιμασίας αναμένεται να είναι η πρώτη εμφάνιση του Στέφαν Σβαμπ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο Αυστριακός μέσος που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ, δείχνει να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού.

Πέρα από το σημερινό φιλικό, ο Δικέφαλος τη Δευτέρα (10/8) θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο και πάλι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ