ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Πίρσμαν

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Πίρσμαν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν με ελεύθερη μεταγραφή.

Το δεύτερο μεταγραφικό του απόκτημα ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό 29χρονου αριστερού μπακ, Μάρβιν Πίρσμαν, με ελεύθερη μεταγραφή.

Οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Βέλγο αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πίρσμαν είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μπέβερεν, Αντβέρπ, Καμπούρ, και Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Marvin Peersman. O Marvin είναι Βέλγος, γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Hapoel Tel Aviv, SC Cambuur, DC Dordrecht, Royal Antwerp και KSK Beveren, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Βελγίου Κ19.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την άφιξη μου στην Ελλάδα για την ομάδα του ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος και τους αγώνες της ομάδας μας», δήλωσε ο Marvin στο pasgiannina.gr κατά την άφιξη του στην πόλη μας.

Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία στο Καρπενήσι άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ