Αποκάλυψη : Η Οσασούνα ανταγωνίστρια της ΑΕΚ για Ινσούα

Αποκάλυψη : Η Οσασούνα ανταγωνίστρια της ΑΕΚ για Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν έχει δώσει ακόμα τα χέρια με την ΑΕΚ, η οποία «καίγεται» για να κλείσει την τρύπα που υπάρχει στο αριστερό άκρο. Ο 29χρονος παίκτης έχει... σειρήνες από την Ισπανία και την Οσασούνα.

Ο Ινσούα είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την αριστερή πτέρυγα της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. Μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ, ο Μάσιμο Καρέρα έχει μείνει μόνο με τον Έλντερ Λόπες και φυσικά ο Ιλία Ίβιτς «καίγεται» για να κλείσει σύντομα την «τρύπα» που υπάρχει στο αριστερό άκρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα (11/8) την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Μάσιμο Καρέρα να θέλει να είναι καλυμμένος στα μπακ. Είναι βασική προτεραιότητα για τον Δικέφαλο, η απόκτηση ενός βασικού παίκτη για την αριστερή πτέρυγα.

Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν χτυπήσει την «πόρτα» του 29χρονου μπακ, καταθέτοντας μια πρόταση για τριετές συμβόλαιο. Η απάντηση δεν ερχόταν από την πλευρά του παίκτη, με την Ένωση να επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ασφαλώς, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι άκρως θετικός με την προοπτική της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα και επιθυμεί να μετακομίσει προς την κιτρινόμαυρη πλευρά. Ενώ και η Ένωση από την μεριά της, τον θέλει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Και φυσικά, επιθυμεί σύντομα να τον κάνει δικό της.

Ο 29χρονος από το Μπουένος Άιρες κατέγραψε 70 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θεωρείται η κατάλληλη επιλογή για την ΑΕΚ. Γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος ο Αργεντινός, δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Περιμένει την Οσασούνα

Βεβαίως, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» δεν είναι οικονομικό το ζήτημα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ινσούα, καθώς δεν τους… χωρίζει και μεγάλη απόσταση. Ο λόγος που δεν έχει πει ακόμα το «ναι» ο Αργεντινός μπακ, είναι οι… σειρήνες από την Ισπανία. Η ομάδα από την Παμπλόνα της Ισπανίας, που βρίσκεται στην Primera Division έχει κάνει μια κρούση στην πλευρά του 29χρονου παίκτη. Ωστόσο, πρόταση δεν έχει γίνει και αυτό περιμένει ο αδερφός του Ινσούα. Ο αδερφός του Μανουέλ Ινσούα βρίσκεται στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και περιμένει μήπως η Οσασούνα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός μπακ είναι στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες και κάνει διακοπές στην Λευκάδα με την οικογένεια του. Φυσικά του αρέσει η προοπτική του ισπανικού πρωταθλήματος, για αυτό και δεν έχει δώσει ακόμα οριστικά τα… χέρια με την «κιτρινόμαυρη» πλευρά.

Ωστόσο, είναι μια τακτική που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Να «παίζει» δηλαδή σε διπλό… ταμπλό. Η ΑΕΚ μπορεί να θέλει τον Ινσούα, αλλά δε θα τον περιμένει και για πάντα.

Έχουν γίνει οι κατάλληλες διεργασίες και η μετακίνηση του στην Ένωση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο (μην πούμε και στην τελική ευθεία), αλλά εξελίξεις δεν αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα «τρέχει» ενόψει της νέας σεζόν. Πρέπει να καλύψει σύντομα το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο και για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό… πίσω από τον Αργεντινό παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ