ΑΕΚ : Ο Βράνιες δεν περνάει καλά και το δείχνει (pics)

ΑΕΚ : Ο Βράνιες δεν περνάει καλά και το δείχνει (pics)

Ο Βόσνιος αμυντικός συμμετέχει στις προπονήσεις της Άντερλεχτ, αλλά είναι εμφανές ότι το μυαλό του είναι στην Αθήνα…

Ο Ίλια Ίβιτς αποπειράθηκε να κρατήσει τον Όγκνιεν Βράνιες στα Σπάτα χωρίς κόστος, αλλά η απόπειρα του δεν απέδωσε. Το μήνυμα της διοίκησης της Άντερλεχτ στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ήταν σαφές: «κάνε πρόταση με λεφτά».

Αλλιώς, οι Βέλγοι δεν είχαν καμία πρόθεση να συναινέσουν στην δωρεάν παραχώρηση του Βόσνιου αμυντικού στην Ένωση, στην οποία είχαν καταβάλλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του.

Προς το παρόν, ο Βράνιες δεν έχει άλλη επιλογή παρά να συμμετέχει στις προπονήσεις της Άντερλεχτ και να περιμένει. Ο 31χρονος αμυντικός δεν γυμνάζεται μόνος του, αλλά με τους συμπαίκτες του, όμως δεν παίρνει μέρος στα φιλικά. Όπως στο τελευταίο με τη Λιλ το προηγούμενο Σάββατο (1/8), στο οποίο ο προπονητής του τον είχε αποκλείσει από την αποστολή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βράνιες δεν περνάει καλά στις Βρυξέλλες και το επιβεβαιώνουν όσοι συνομιλούν μαζί του. Η διάθεση του Βόσνιου αποτυπώνεται στις εκφράσεις του στη διάρκεια των προπονήσεων. Δεν είναι ευτυχισμένος σε έναν εργασιακό χώρο που δεν τον πιστεύουν. Ο Βράνιες ξέρει ότι δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ, αλλά δεν βρίσκει λύση για να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Βράνιες πιέζει όσο μπορεί για να λύσει το συμβόλαιο του. Το ζήτησε ξανά από τους ανθρώπους της Άντερλεχτ στην τελευταία συνομιλία τους, αλλά έλαβε εκ νέου αρνητική απάντηση. Αντίστοιχα, ο ποδοσφαιριστής δεν ακούει κάτι ενθαρρυντικό στις επαφές του με τον Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης του έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα πληρώσει για να τον αγοράσει. «Μόνο ως ελεύθερος» επαναλαμβάνει ο Ίβιτς στον Βράνιες.

Κατά συνέπεια, ο Βράνιες έχει περιέλθει σε αδιέξοδο. Διότι αν ο Ίβιτς πάρει άλλον κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσι, τότε και η επιλογή της ΑΕΚ θα χαθεί. Ο Βράνιες θα αναγκαστεί να ψάξει για άλλη ομάδα, αλλά με το ιστορικό του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεμείνει στην πρωτεύουσα του Βελγίου χωρίς να παίζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ