«Βλέπει» Ρονάν ο Παναθηναϊκός (vid)

«Βλέπει» Ρονάν ο Παναθηναϊκός (vid)

Με τον Φεντερίκο Μακέντα κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών και ο Ζέρονιμο Ρονάν της Ρίο Άβε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτούν οι «πράσινοι».

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι στη βιτρίνα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι και η πώλησή του μοιάζει αρκετά πιθανή. Κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του αφού ουσιαστικά θα μείνουν μόνο με τον Καρλίτος για την επίθεση.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως εξετάζουν στον Παναθηναϊκό είναι σύμφωνα με τη «Sportday» ο Νταβίντ Ζερόνιμο Ρονάν της Ρίο Άβε. Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν στην ομάδα μετρώντας 3 γκολ σε 19 αγώνες και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Τοντέλα όπου ήταν συμπαίκτης με τον Σαβιέρ και κατέγραψε 5 γκολ σε 12 συμμετοχές βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ύψος 1,95 και πρόκειται για καθαρό φορ περιοχής με καλή τεχνική κατάρτιση και το συμβόλαιό του με τη Ρίο Άβε λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στην Πορτογαλία θεωρούν όμως ότι ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του σε ομάδα με υψηλότερους στόχους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ