«Εξετάζει Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ»

«Εξετάζει Εντουάρντο ο ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ, όπως και η Αλαβές εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τον Εντουάρντο Ενρίκε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ιστοσελίδα «Οjogo», ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου μέσου για να ενισχύσει το κέντρο του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, πέραν από τις… ματιές του «Δικεφάλου του Βορρά», ο ποδοσφαιριστής αποτελεί μεταγραφικό στόχο και για την ισπανική Αλαβές, όπως επισημαίνει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Εντουάρντο αποκτήθηκε την περυσινή χρονιά από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία πλήρωσε το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ στην Ιντερνασιονάλ. Τη σεζόν που πέρασε σημείωσε 22 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ και χωρίς να μοιράσει ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πορτογαλίας έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο λόγω του χαμηλού χρόνου συμμετοχής που παίρνει δεν αποκλείεται να τον δούμε να αποχωρεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ