Επιμένουν οι Τούρκοι για Λιβάγια : «Θέλει να πάει στη Φενέρ»! (pic)

Επιμένουν οι Τούρκοι για Λιβάγια : «Θέλει να πάει στη Φενέρ»! (pic)

Δημοσιογράφος από την Τουρκία αναφέρει πως η πρώτη επαφή της Φενέρ με τον Λιβάγια έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και ο παίκτης είναι μάλιστα θετικός στο να πάρει μεταγραφή.

Συνέχεια στο θέμα γύρω από το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια δίνεται στην Τουρκία. Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα σχετικά με κρούση της τουρκικής ομάδας για τον Κροάτη, τα οποία ωστόσο η ΑΕΚ διέψευσε, σήμερα, δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα πάει ένα βήμα παραπάνω την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως την προηγουμένη εβδομάδα είχε γίνει η πρώτη επαφή ανάμεσα σε Φενέρ και Λιβάγια,με τον 27χρονο άσο να είναι μάλιστα θετικός καθώς θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερο επιπέδου.

Επιπλέον, δίνει και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που του δίνει η Φενέρ, και θα είναι κοντά στα στα 2,2 εκατ. ευρώ όπως γράφει ενώ το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ. Βέβαια με τέτοιο ποσό, πολύ δυσκολα θα έμπαινε έστω σε διαδικασία συζήτησης η ΑΕΚ.

Ο Λιβάγια από την πλευρά του πάντως, στην παραλαβή του βραβείου για τον MVP της σεζόν το μεσημέρι στα Σπάτα, εμφανίστηκε προσηλωμένος στην Ένωση και τους στόχους που έχει με τους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ