Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Ίβιτσα Ίβουσιτς (pic/vid)

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Ίβιτσα Ίβουσιτς (pic/vid)

Την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουσιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. «Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις. Δείτε τον εν δράσει.

Την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουσιτς από την Istra 1961 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον υψηλόσωμο γκολκίπερ να έρχεται στους Πειραιώτες για να πλαισιώσει τους Σίλβιο Προτό και Λευτέρη Χουτετσιώτη κάτω από την εστία.

Γεννημένος την 1η Φλεβάρη του 1995 στη Ριέκα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της την οκταετία 2001-2009. Το καλοκαίρι του 2009, στα 15 του, η Ίντερ τον ενέταξε στο δυναμικό της, έναντι του συμβολικού ποσού των 30.000 ευρώ.

Στους Νερατζούρι αγωνίστηκε στα μικρά τμήματα, δόθηκε δύο φορές δανεικός, το δεύτερο μισό της σεζόν 2011/12 στην Σερένο και τη σεζόν 2014/15 στην Πράτο (ενδιάμεσα έπαιξε στη δεύτερη ομάδα των Ιταλών), μένοντας ελεύθερος με την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Το καλοκαίρι του 2015 η Istra 1961 επαναπάτρισε τον Ίβουσιτς, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Κροατίας. Το συμβόλαιό του έληγε σε έξι μήνες, με τον ύψους 1.95 μέτρων κίπερ να έχει αγωνιστεί φέτος 15 φορές και να έχει δεχθεί 20 γκολ, ενώ αφήνει την Istra μετά από συνολικά 44 εμφανίσεις.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της μέχρι πρότινος ομάδας του δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό (στο ένα ήταν στον πάγκο, στα άλλα τρία εκτός αποστολής), με τα Μέσα της πατρίδας του να αναφέρουν πως αυτή ήταν η «τιμωρία» της διοίκησης λόγω του ότι δεν αποδεχόταν την πρόταση που του είχε κατατεθεί για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στην Istra ήταν συμπαίκτης με έναν γνώριμο μας από το πέρασμα του από τη χώρα μας, τον Ματέο Μπερτόσα. Ο Κροάτης αριστερός οπισθοφύλακας είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 για λογαριασμό του Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να τον αποκτούν ως ελεύθερο από την Jadran Porec. Αποχώρησε ενάμισι χρόνο αργότερα, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και υπογράφοντας με τη Siroki Brijeg.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι «έμαθα πολλά από τον Χαντάνοβιτς και τον Ζούλιο Σέζαρ», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε συμμετάσχει σε ορισμένες προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ίντερ, κατά την περίοδο που ο Ζοσέ Μουρίνιο ηγούνταν του τεχνικού της επιτελείου. Όσο για το τι θα έκανε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστή; «Πιθανότατα θα δούλευα στο φούρνο των γονιών μου», ήταν η απάντησή του!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ο νεαρός πορτιέρο τόνισε:

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Τι στόχους έχεις; Τι θες να επιτύχεις με τη νέα σου ομάδα;

Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!

«Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=rlziBbXpxkc

https://www.youtube.com/watch?v=wRG2b_KCeUw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ