Ανεβάζει στροφές λόγω Μπεσίκτας, ψάχνει αντίπαλο για φιλικό

Ανεβάζει στροφές λόγω Μπεσίκτας, ψάχνει αντίπαλο για φιλικό

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό ρεπό, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού. Ταυτόχρονα στο Δικέφαλου αναζητούν αντίπαλο για να δοθεί ένα τελευταίο φιλικό πριν το ματς με την Μπεσίκτας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επιστρέφουν στις εγκαταστάσεις της Ν.Μεσημβρίας για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας που θα διεξαχθεί στις 25/8 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να ανεβάσουν τον ρυθμό της έντασης των προπονήσεων, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στους Τούρκους. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες του προκειμένου να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Στη Μικράς Ασίας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις (τεστ κορωνοϊού) στις οποίες υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτή η διαδικασία θα ακολουθείται διαρκώς για να εξαλειφτεί ο κίνδυνος μετάδοσης μέσα στην ομάδα. Το ενδιαφέρον στρέφεται στον Μίροσλαβ Στόχ, αλλά και στο δεύτερο κρούσμα κορωνοίου. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι σε καραντίνα και αν τα τεστ βγουν αρνητικά τότε να ενταχθούν κανονικά στην ομάδα.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ αναζητούν δυνατή ομάδα για να δώσουν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν την κατάλληλη λόγω και της κατάστασης με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι στον αέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ