Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Αστέρα Τρίπολης – Ουέλβα για τον Κίλες

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Αστέρα Τρίπολης – Ουέλβα για τον Κίλες

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την Ουέλβα για την απόκτηση του Αλμπέρτο Κίλες.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Αστέρας Τρίπολης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αλμπέρτο Κίλες από την Ουέλβα και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται.

Όπως υποστηρίζει η «Ser Deportivos Huelva», ο 25χρονος δεν φαίνεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Ουέλβα και ειδικά στην περίπτωση που υπάρχουν οικονομικές διαφορές με τους Αρκάδες για τη μεταγραφή του. Σημειώνεται ότι η Ουέλβα έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης 100 χιλιάδων ευρώ ενώ η ομάδα της Τρίπολης δίνει 50 χιλιάδες.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι αφοσιωμένος και ευγνώμων στην ομάδα του και σκέφτεται να παραμείνει παρά το γεγονός ότι το να αγωνιστεί στο εξωτερικό είναι για αυτόν μια νέα πρόκληση. Από την πλευρά του δεν θα επιδιώξει να φύγει, ενώ η Ουέλβα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της.

Ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν σε περίπτωση που ο Αστέρας δώσει περισσότερα χρήματα στην Ουέλβα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν ανοιχτές και εντός των ημερών πρόκειται να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική υπόθεση ανεξάρτητα από την τελική της έκβαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ