«Δεν παραιτείται από την υπόθεση του Αραούχο η ΑΕΚ»

«Δεν παραιτείται από την υπόθεση του Αραούχο η ΑΕΚ»

Συνεχίζονται οι... ισπανικές αναφορές στο σίριαλ ΑΕΚ-Αραούχο-Λας Πάλμας.

Το σίριαλ της ΑΕΚ με τον Αραούχο όπως φαίνεται θα έχει και άλλα… επεισόδια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον Αργεντινό φορ, ο οποίος θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Η Ένωση δεδομένα κινείται για την απόκτηση επιθετικού και δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα η τέταρτη… επιστροφή του 28χρονου στον Δικέφαλο.

Στην Ισπανία συνεχίζονται οι αναφορές στο μέλλον του «Τσίνο», με την ιστοσελίδα «tantamartilla» να τονίζει πως η ομάδα του Μάριμο Καρέρα δεν έχει παραιτηθεί από την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

«Δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα παραμείνουν στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, αλλά σίγουρα για τον Αραούχο και τον Εντού Εσπιό (γύρισε από τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ) μπορεί να βασιστεί πάνω τους ο Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρεθ (σ.σ. πρόεδρος της Λας Πάλμας).

Η ΑΕΚ δεν έχει παραιτηθεί από τον Αραούχο, αλλά έχει κι άλλες επιλογές που μπορούν να παίξουν δίπλα από τον Μάρκο Λιβάγια. Αναμφίβολα, όμως, Λιβάγια – Ολιβέιρα είναι το αγαπημένο δίδυμο του προπονητή Μάσιμο Καρέρα. Πάντως, την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τον Αραούχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ