Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ινσούα! (pics)

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ινσούα! (pics)

Ο αδερφός και μάνατζερ του Αργεντινού μπακ βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας. Πέρασε από ιατρικά ο 29χρονος παίκτης και μετέβη στο Μαρούσι.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα στην ΑΕΚ, με τον Αργεντινό παίκτη να περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις!

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 29χρονου μπακ στην Ένωση και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από την «κιτρινόμαυρη» πλευρά.

Ο αδερφός και μάνατζερ του Αργεντινού αριστερού οπισθοφύλακα, πάτησε σήμερα (13/8) το πόδι του στην χώρα μας, ερχόμενος από την Ισπανία. Αμέσως, ο ατζέντης του 29χρονου μετέβη στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι για να οριστικοποιήσει το deal των δυο πλευρών. Ο Ινσούα ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις, στο Ιατρικό Κέντρο και βρίσκεται και αυτός στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Η μετακίνηση του Ινσούα στην ΑΕΚ πέρασε από σαράντα… κύματα, φαινόταν πως θα ναυαγήσει, αλλά τελικά βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, που ενισχύεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε μια θέση, που υπήρχε μεγάλο κενό, μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ.

Δείτε τη φωτογραφία με την παρουσία του Ινσούα στα κιτρινόμαυρα γραφεία:

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Εμανουέλ Ινσούα, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων! #aekfc #summertransfers #aekfamily #insua #aekfcseason2020_21 #preseason2020_21 #staysafe

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Με το νούμερο 22 στην ΑΕΚ!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ