Ινσούα : «Πρώτος στόχος το Κύπελλο» (vid)

Ινσούα : «Πρώτος στόχος το Κύπελλο» (vid)

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ινσούα είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό μπακ να υπογράφει χθες (13/8) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 29χρονος παίκτης έκανε στην κάμερα του AEK TV τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης, με τον Αργεντινό να δείχνει ευτυχισμένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο Ινσούα έθεσε ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ υπογράμμισε πως… μιλάει πάντα στο γήπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους.

Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους.

Προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να τους κάνω χαρούμενους (σ.σ. τους οπαδούς). Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ