Μακ : «Το ματς με Ολυμπιακό είναι το σημαντικότερο της χρονιάς»

Μακ : «Το ματς με Ολυμπιακό είναι το σημαντικότερο της χρονιάς»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα είναι το πιο σημαντικό ματς για τον δικέφαλο.

Ο Ρόμπερτ Μακ παραχώρησε συνέντευξη στην σλοβακική ιστοσελίδα sport.aktuality.sk αναφερόμενος πρωτίστως στον ΠΑΟΚ και το μέλλον του. Ο Σλοβάκος διεθνής χαφ είναι δανεικός από τη Ζενίτ τη φετινή σεζόν και αποκαλύπτει πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακόμη, ο Μακ αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και στους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το πιο καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Επίσης, επεσήμανε και το περιστατικό με την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (4-0). Τέλος, ο 26χρονος μέσος σχολίασε και το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει βασικός πολλές φορές φέτος με τον δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μακ:

Για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τα Τρίκαλα: «Σε δυόμισι χρόνια δεν είναι και πολλά παιχνίδια, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Κράτησα τη φανέλα στο σπίτι μου, για να ‘χω κάτι να λέω.»

Για τον άμεσο στόχο του: «Θέλω αναμφίβολα να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ με τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε, ότι είμαι εδώ μόνο για να επιστρέψω στη Ζενίτ στο τέλος της σεζόν.»

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ σχετικά με το μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά στο άμεσο μέλλον θα συζητήσουμε, ο ΠΑΟΚ, εγώ, ο ατζέντης μου και η Ζενίτ. Θα δούμε την άποψη των δυο ομάδων και θα κριθεί τι πρέπει να γίνει.»

Για την επιθυμία του στο μέλλον: «Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Αλλά, αυτό είναι κάτι που η Ζενίτ θα πρέπει να αποφασίσει. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους εδώ, αλλά προέχει η ρωσική ομάδα και η απόφασή της να με κρατήσει εκεί ή να με αφήσει να πάρω μεταγραφή ξανά στον ΠΑΟΚ.»

Για το κυνήγι του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που με έκανε να έρθω το καλοκαίρι. Στον ΠΑΟΚ είχα όμορφες αναμνήσεις αφού έφυγα για τη Ρωσία και ήμουν ευτυχής να επιστρέψω σε ένα οικείο περιβάλλον. Το καλοκαίρι όλοι είπαν ότι αυτή η σεζόν είναι μεγάλη ευκαιρία για επιτυχία. Και πραγματικά… Έχουμε μια καλή ομάδα, γεμάτη από ποιοτικούς παίκτες. Ίσως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο για 33 χρόνια και αυτό είναι πολύς καιρός. Έχουμε 13 αγώνες μπροστά μας και πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε εντός έδρας τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και αυτό θεωρείται πλεονέκτημα. Πριν από τα ματς αυτά, έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια που πρέπει όμως να προσέξουμε. Είναι σαφές όμως, ότι το μεγαλύτερο παιχνίδι μας θα είναι με τον Ολυμπιακό.

Για την κόκκινη στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ένας αντίπαλός μου βγήκε από το ματς και με χτύπησε στο γόνατο. Δεν ξέρω αν όντως ήθελε να το κάνει, αλλά εγώ αντέδρασα. Η κατάσταση ήταν περίεργη, μετά από λίγο πήρα κόκκινη και λυπάμαι γι’ αυτό.

Για την αντίδραση του Ράζβαν Λουτσέσκου: «Μιλήσαμε μαζί. Του είπα ότι ήταν λάθος μου και έπρεπε να συγκρατηθώ. Εκείνος μου επεσήμανε ότι ξέρει πώς είναι όταν τα νεύρα τεντώνονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για το ότι έχει μόνο έξι ματς ως βασικός στον δικέφαλο: «Όταν αποκλειστήκαμε από το Europa League όλοι γνωρίζαμε ότι θα έχουμε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ένα ευρύ ρόστερ, πιθανώς δυόμιση ενδεκάδες. Ο προπονητής έχει τις τακτικές του τις απόψεις και τις ιδέες του. Όταν κερδίζει η ομάδα, δύσκολα θα αλλάξει η ενδεκάδα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ