Παναθηναϊκός : Εκτός πλάνων και ο Θεοχάρης

Παναθηναϊκός : Εκτός πλάνων και ο Θεοχάρης

Ο Ντάνι Πογιάτος θεωρεί ότι ο 22χρονος αμυντικός δεν ανταποκρίνεται στα «θέλω» του και δεν τον υπολογίζει για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού έμοιαζε με τη μόνη θέση που δεν χρειαζόταν ενίσχυση. Αλλά, όχι πια… Μετά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο Ντάνι Πογιάτος κρίνει ότι δεν ταιριάζει στα «θέλω» του και ο Βαγγέλης Θεοχάρης.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Θεοχάρης θα ενταχθεί στο γκρουπ των «κομμένων» και θα αναζητήσει ομάδα για να φύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο 22χρονος στόπερ άρχισε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Πογιάτος επιβεβαίωσε τη γνώμη που είχε σχηματίσει από τα βίντεο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Θεοχάρης ουδέποτε είχε ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Παναθηναϊκού και επί Γιώργου Δώνη. Ωστόσο, ελλείψει εναλλακτικής έπαιξε βασικός σε 7 παιχνίδια στα Play Off ως δεξιός μπακ και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Για αυτό, οι πιο πολλοί είχαν την πεποίθηση ότι ο Θεοχάρης θα διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα ο Ρόκα δεν έχει εντοπίσει τον αναπληρωματικό δεξιό μπακ. Ωστόσο, μάλλον ο Πογιάτος είχε άλλη άποψη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ