Παναθηναϊκός : Τα πιο πολλά «πετροδόλαρα» άλλαξαν τη διάθεση του Μακέντα

Παναθηναϊκός : Τα πιο πολλά «πετροδόλαρα» άλλαξαν τη διάθεση του Μακέντα

Το «10» επανέρχεται στο σαουδαραβικό story του Ιταλού επιθετικού και αποκαλύπτει ότι η Αλ Φαγιά έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον Παναθηναϊκό για τον ποδοσφαιριστή.

Στην πρώτη κρούση που είχε δεχτεί από τη Σαουδική Αραβία ο Φεντερίκο Μακέντα, είχε αξιώσει περισσότερα «πετροδόλαρα» για να πει το «ναι». Το «10» είχε αποκαλύψει στις 17 Αυγούστου ότι ο Ιταλός επιθετικός είχε ζητήσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως από τον ατζέντη από τα Εμιράτα, ο οποίος μετέφερε το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων.

Εσχάτως, το story έχει νέο επεισόδιο… Καταρχάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», η ομάδα που προσέγγισε τον Μακέντα μέσω του μάνατζερ, είναι η Αλ Φαγιά. Η οποία εδρεύει στην πόλη Αλ Μαϊμά, στέφθηκε πρωταθλήτρια στη χώρα το 2017 και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα.

Έπειτα, σημειώθηκε νέα προσέγγιση των δύο πλευρών, που ενδεχομένως να πυροδοτήσει εξελίξεις. Οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται πολύ για τον Μακέντα και εξουσιοδότησαν τον συνεργαζόμενο ατζέντη να μεταφέρει νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Μία προσφορά όχι στο ποσό που απαίτησε ο Μακέντα, αλλά που δεν απέχει πολύ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Μακέντα διαπιστώνοντας τη διάθεση της Αλ Φαγιά να καλύψει τις απαιτήσεις του, αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή. Ειδικότερα όταν βλέπει ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει επανέρθει και από την Ιταλία και την Αγγλία δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό.

Στη Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μακέντα και της Αλ Φαγιά είναι προχωρημένες. Δεν κάνουν λόγο για συμφωνία, αλλά θεωρούν ότι η υπόθεση οδεύεις προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί με βάση τις αναφορές τους, και ο Παναθηναϊκός παίρνει ένα αντίτιμο που τον ικανοποιεί, χωρίς να προσδιορίζεται.

Ένα deal που αν τελεσφορήσει ανάμεσα στην Αλ Φαγιά και στον Μακέντα, θα λύσει και τα χέρια του Τσάβι Ρόκα, επειδή θα του παρέχει ρευστότητα για άλλες μεταγραφές!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ