Σαουδαραβική επιβεβαίωση για Αλ Φαγιά και Μακέντα

Σαουδαραβική επιβεβαίωση για Αλ Φαγιά και Μακέντα

Ο αθλητικός Τύπος της Σαουδικής Αραβίας αναφέρεται στις επαφές της Αλ Φαγιά με τον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη του «10» ότι η Αλ Φαγιά από τη Σαουδική Αραβία έχει προσεγγίσει τον Φεντερίκο Μακέντα και έχει επανέρθει με δεύτερη πρόταση, τα νέα διαδόθηκαν και στην αραβική χώρα.

Ο δημοφιλής λογαριασμός «FAISAL» στο Twitter αναπαρήγαγε την είδηση και μετέφερε ακόμα μία πληροφορία: η πρόταση της Αλ Φαγιά στον Ιταλό επιθετικό του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει ετήσιες αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ένα νούμερο που έχει δελεάσει τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πλέον συζητά με τους εκπροσώπους της σουδαραβικής ομάδας. Φυσικά, στη διαπραγμάτευση εμπλέκεται ο ατζέντης του και ο ποδοσφαιριστής αναμένει τις εξελίξεις.

Αναφορά στην προσέγγιση της Αλ Φαγιά στον Μακέντα έκανε και η μεγάλη σαουδαραβική αθλητική ιστοσελίδα «Hatrik.net», η οποία έγραψε ότι η υπόθεση παίρνει ευνοϊκή τροπή για τη μεταγραφή του 29χρονου στράικερ.

Από τον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να μην σχολιάζουν το ζήτημα και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού μέχρι τώρα αρκετές ομάδες έχουν μιλήσει με τον Μακέντα, αλλά καμία δεν συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ