ΠΑΟΚ : Προτάθηκε ο Παλέτα, κλείνει Μιχάι για το καλοκαίρι

ΠΑΟΚ : Προτάθηκε ο Παλέτα, κλείνει Μιχάι για το καλοκαίρι

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Μίλαν, αλλά κλείνει από τώρα για το καλοκαίρι τον 19χρονο στόπερ του Παναιτωλικού.

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Ροντρίγκο Μολέδο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τις προτάσεις να φτάνουν βροχή στα γραφεία του δικεφάλου του βορρά.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Γκαμπριέλ Παλέτα, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν και το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 31χρονος Αργεντινός στόπερ εξετάζεται από τους ανθρώπους του δικεφάλου, ταιριάζει στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου και η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολιτογραφημένος Ιταλός έχει αγωνιστεί σε 47 ματς με τη φανέλα των ροσονέρι, όμως φέτος δεν υπολογίζεται στην ιταλική ομάδα, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.

Ο πανύψηλος αμυντικός (1.90) είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα και σίγουρα αποτελεί μια καλή λύση για το δικέφαλο. Κατά ο παρελθόν έχει αγωνιστεί Μπάνφιλντ, Λίβερπουλ, Πάρμα, Μπόκα Τζούνιορς και Αταλάντα, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια είναι στο ρόστερ της Μίλαν.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την ανάγκη για άμεση ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή προχωράει και σε μια κίνηση για το μέλλον, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τον 19χρονο Αλβανό κεντρικό αμυντικό, Ενέα Μιχάι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου πήρε τη φετινή σεζόν το βάπτισμα του πυρός και έως τώρα έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να τον κλείσει από τώρα για τη νέα χρονιά. Ο Μιχάι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Tη φετινή σεζόν ο Αλβανός αμυντικός μετράει 14 συμμετοχές στη Superleague με την ομάδα του Αγρινίου.

https://www.youtube.com/watch?v=qTqwDbzaVuA&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=Fowze5Hb8M0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ