ΠΑΟΚ : «Σοκ» με Σοάρες, εκτός για πάνω από ένα μήνα

ΠΑΟΚ : «Σοκ» με Σοάρες, εκτός για πάνω από ένα μήνα

Τις υπηρεσίες του Ροντρίγκο Σοάρες θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ για σχεδόν 1.5 μήνα, καθώς ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού.

Σοκ με Σοάρες στον ΠΑΟΚ.

Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Δικέφαλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πορτογάλο μπακ για τουλάχιστον 1.5 μήνα καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας, έγινε αλλαγή και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος το θέμα στον αριστερό δικέφαλο δεν ήταν απλό, αλλά θα τον οδηγήσει εκτός αγωνιστικών πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα για τουλάχιστον πέντε με έξι εβδομάδες.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν δώσει άδεια στον Λέο Μάτος για να μεταβεί στην πατρίδα του και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και η επιστροφή του αναμένεται μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ενώ, η προπόνηση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σήμερα με έμφαση στο τακτικό κομμάτι και αύριο, Σάββατο, η προγραμματισμένη προπόνηση του Αμπέλ Φερέιρα στους παίκτες του είναι για τις 10 το πρωί στην Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ