Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο

Ολυμπιακός: Νέα κίνηση για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον βασικό στόχο του για τη θέση του αριστερού μπακ, Μιγκέλ Τράουκο. Ανοίγει νέο δίαυλο επικοινωνίας με Σεντ-Ετιέν σύμφωνα με πληροφορίες του «10».

Από την αρχή του καλοκαιριού ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ. Στην πορεία, μετά τη διαφωνία με τη Σεντ-Ετιέν, οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι της απόσυρσης. Στο μεσοδιάστημα, εμφανίστηκαν 1-2 περιπτώσεις που επίσης προκάλεσαν ενδιαφέρον, όπως ο Ζαϊντού. Ενας ποδοσφαιριστής που άρεσε πολύ στον Μαρτίνς, αλλά εκ των πραγμάτων η απόκτησή του ήταν πολύ δύσκολη, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. Οπου και αναμένεται να μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Με τον Μιγκέλ Τράουκο, να επιστρέφει στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ανοίγει και πάλι τον φάκελο του Τράουκο. Ενας φάκελος που ουσιαστικά ποτέ δεν έκλεισε, απλώς μπήκε στην άκρη, για λόγους (και) διαπραγματευτικούς. Με τη νέα στροφή των Ερυθρόλευκων στην υπόθεση να αλλάζει του συσχετισμούς και να φέρνει πάλι στο προσκήνιο τον 28χρονο μπακ. Για τον οποίο έχει ανάψει το πράσινο φως ο Μαρτίνς εδώ και αρκετό καιρό

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύεις με τη Σεντ-Ετιέν, αλλά δεν είχε βρεθεί σημείο επαφής. Με αποτέλεσμα να διακοπούν οι συζητήσεις. Προσωρινά, όπως όλα δείχνουν.

Εξάλλου, εδώ και καιρό είναι σαφές ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος και η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα έχουν βρει σε όλα, τόσο για τα χρήματα που θα λάβει όσο και για τους όρους του 3ετούς συμβολαίου που θα υπογράψει, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την ομάδα του.

Η Σεντ-Ετιέν δεν συζητάει για δανεισμό του Τράουκο και για αυτόν τον λόγο στις νέες επαφές που αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, η κουνέντα θα γίνει για κανονική μεταγραφή του αριστερού μπακ της εθνικής Περού. Και επειδή και οι τρεις πλευρές θέλουν να υπάρξει ευτυχές τέλος στο φλερτ, είναι πιθανό σύντομα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ