Παναθηναϊκός : Ήρθε η ώρα του Καρλίτος

Παναθηναϊκός : Ήρθε η ώρα του Καρλίτος

Μετά από μήνες ανυπομονησίας, ο Ισπανός επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να συστηθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό με τη Λαμία.

Φινέτσα. Ποιότητα. Εκτελεστική δεινότητα. Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τον Καρλίτος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ακόμα με το προσωρινό διάλειμμα λόγω του τραυματισμού του. Όμως, από τη Δευτέρα είναι και πάλι παρών! Ο Ισπανός επιθετικός αδημονεί να παίξει ξανά μετά την πολύμηνη απραξία του και προσπαθεί καθημερινά στο 100%, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος με την έναρξη της Superleague.

Ο Τσάβι Ρόκα είχε προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του Καρλίτος και για αυτό τον έφερε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» τον Ιανουάριο, παρότι τότε δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί. Ωστόσο, ο Ρόκα είχε το σχέδιο του στο μυαλό του και το είχε θέσει σε εφαρμογή.

Πρακτικά, ο Καταλανός οραματίζεται μία συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα για τον Παναθηναϊκό. Επέλεξε τον Ντάνι Πογιάτος για να την δουλέψει και πιστεύει ότι ο Καρλίτος είναι ο ιδανικός επιθετικός για να την υπηρετήσει. Αυτό το έχει επισημάνει εξαρχής στον ποδοσφαιριστή ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού και φαίνεται πως τον έχει εμπνεύσει. 

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Καρλίτος είχε ανάγκη να νιώσει σημαντικός. Στον Παναθηναϊκό βρήκε αυτή την αίσθηση, αφού ο Ρόκα και ο Πογιάτος τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη. Ο Ισπανός στράικερ ξέρει ότι δεν θα κριθεί στη χαμένη ευκαιρία, αλλά σε βάθος χρόνου. Αυτό το συναίσθημα του είχε λείψει μετά την Πολωνία και στο Κορωπί το αισθάνεται σε καθημερινή βάση.

Ο Καρλίτος απολαμβάνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό επειδή νιώθει ότι τον εμπιστεύονται, έχει συναντήσει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά το βασικότερο όλων, διότι του αρέσει η φιλοσοφία του προπονητή! Ο Καρλίτος θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο Πογιάτος θα αναδείξει τα προτερήματα του. Αυτή η λεπτομέρεια είναι που τον εξιτάρει πιο πολύ από κάθε άλλη.

Ο Καρλίτος βασίζεται στην κίνηση του, στην τεχνική κατάρτιση και στην αντίληψη του. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά βγάζει… το ψωμί του στο άθλημα και τον εξυπηρετεί μία ομάδα που θα επιδιώξει το ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας. Δύο στοιχεία που ο Πογιάτος θέλει να τα εμφυσήσει στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Επιπροσθέτως, ο Καρλίτος βλέπει ότι περιστοιχίζεται από ποιοτικούς και τεχνίτες συμπαίκτες. Οι νεοαποκτηθέντες Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Σαβιέρ διακρίνονται για την τεχνική τους, όπως και οι παλιοί Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Αγιούμπ και Καμπετσής, καθώς κυρίως και ο Μακέντα, που τελικά δεν πρόκειται να πουληθεί.

Πλέον, έφτασε η ώρα και για το ντεμπούτο του Καρλίτος. Στο σημερινό (29/8, 18:30) του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ο Ισπανός θα παίξει για πρώτη φορά με τα πράσινα και θα συστηθεί στους οπαδούς του Τριφυλλιού. Η στιγμή που περίμενε τόσους μήνες ο Καρλίτος, είναι προ των πυλών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ