Ζήτησε να φύγει ο Ρόχας από τη Σαν Λορέντζο

Ζήτησε να φύγει ο Ρόχας από τη Σαν Λορέντζο

«Πωλείται ή δανείζεται» ο 23χρονος αριστερός μπακ, σύμφωνα με τη δήλωση του αθλητικού διευθυντή τη Σαν Λορέντζο, Λεάντρο Ρομανιόλι.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίζει στη Σαν Λορέντζο είναι ο Γκάμπριελ Ρόχας. Ο 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε ξανά με τον προπονητή του, Μαριάνο Σόσο και τον ενημέρωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Αντίθετα, ο Ρόχας θα επιδιώξει τη μεταγραφή του, κατά προτίμηση στην Ευρώπη.

Ίσως για αυτό ο αθλητικός διευθυντής της Σαν Λορέντζο, Λεάντρο Ρομανιόλι τόνισε ότι ο Γκάμπριελ Ρόχας, δανείζεται ή πωλείται! Μία δήλωση που εναντιώνεται στην πολιτική που είχε υιοθετήσει η ομάδα προ ολίγων ημερών, όταν δεν συζητούσε τον δανεισμό του Ρόχας.

«Με τους παίκτες οι οποίοι προπονούνται μόνοι τους, οι Ρόχας, Θερούτι, Γκουντίνιο και Μπερτεράμε, η ιδέα είναι να τους παραχωρήσουμε δανεικούς. Ή να τους πουλήσουμε, εάν δεχτούμε πρόταση» εξήγησε ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Rivadavia.

Ο Τσάβι Ρόκα από την πλευρά του, παρακολουθεί την υπόθεση του Ρόχας και θα κάνει την κίνηση του. Παράλληλα, ασχολείται και με αριστερούς μπακ από την Ευρώπη, όπως ο 23χρονος Ολλανδός Κάλβιν Βερτόνγκ και ο 27χρονος Ισπανός, Βίκτορ Αλβάρεζ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ