«Ο Λιβάγια ασκεί πίεση στην ΑΕΚ για να πάει στην Φενέρμπαχτσε»

«Ο Λιβάγια ασκεί πίεση στην ΑΕΚ για να πάει στην Φενέρμπαχτσε»

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να ρίχνουν... βόμβες.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια.

Στην γειτονική χώρα βάζουν συνεχώς στο κόλπο απόκτησης του Κροάτη επιθετικού την Φενέρμπαχτσε, με την ιστοσελίδα fotospor να παρουσιάζει νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο 27χρονος φορ έχει απορρίψει την πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Ενώ, τονίζουν πως ασκεί πίεση στους ανθρώπους της Ένωσης για να μετακομίσει στην Πόλη και την Φενέρ.

«Η Φενέρμπαχτσε προσέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ στον Μάρκο Λιβάγια , ο οποίος λάμβανε 800 χιλιάδες ευρώ στην ΑΕΚ . Στη συνέχεια, ο Κροάτης φορ απέρριψε την προσφορά ανανέωσης της ΑΕΚ για 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο της σύμβασής του. Ο μάνατζερ του Λιβάγια, ο οποίος είναι ίδιος με τον Λέμος, υποσχέθηκε στην Φενέρ να πείσει την ΑΕΚ», συνεχίζουν στο δημοσίευμα τους οι Τούρκοι.

Είναι γνωστό πάντως, πως οι Τούρκοι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι σε αυτά τα θέματα. Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 27χρονο παίκτη, ενώ και ο Κροάτης επιθετικός εμφανίζεται θετικός ως προς την παραμονή του στα Σπάτα. Αρκεί, να πάρει συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές.

Η πρώτη επαφή της Ένωσης με τον Βιτσέντζο Καβαλιέρε έχει ήδη γίνει, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλα ραντεβού με τον μάνατζερ του Κροάτη φορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ