Επιβεβαίωση από Βαλμπουενά: «Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά»

Επιβεβαίωση από Βαλμπουενά: «Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά»

Ο σταρ του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στη Γαλλία για το «μπαμ» του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό, τον Γιαν Εμβιλά.

Πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση Ολυμπιακός- Εμβιλά που αποκάλυψε to10.gr; Προφανώς πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να υποθέσει κάποιος. Διότι οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο είναι στο κυνήγι της απόκτησης του 30άχρονου άσου, άλλα από ότι φαίνεται έχουν ρίξει στο τραπέζι και τα βαριά χαρτιά τους. Τον ίδιο τον Ματιέ Βαλμπουενά.

«Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει τον Εμβιλά. Και ο Εμβιλά θέλει να έρθει. Περιμένουμε τη συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν» είπε πριν από λίγο ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Γαλλία. Και προφανώς τα λοιπά σχόλια είναι περιττά για μια μεταγραφική ιστορία που αν μη τι άλλο δελεάζει. Μετά τον Ραφίνια, ο Ολυμπιακός να δώσει ερυθρόλευκη φανέλα και σε έναν από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ του Γαλλικού ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας.

Σε έναν ποδοσφαιριστή με παρουσία στην εθνική ομάδα των «τρικολόρ». Με παρελθόν στην Ίντερ. Με σημαντικό πέρασμα από την Πρέμιερ Λιγκ. Στον Γιαν Εμβιλά που όπως φαίνεται όχι μόνο συζητά με τους Πειραιώτες αλλά θέλει να συμμετάσχει στο project τους. Να συναντηθεί ξανά στον αγωνιστικό χώρο με τον Βαλμπουενά. Να καθοδηγήσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, αναλαμβάνοντας «ηγετικό ρόλο» πλάι στους νεαρούς Πέπε, Καμαρά και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τις δηλώσεις, τις έκανε στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό RMC και την εκπομπή «Top of the Foot».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ