Μένει ελεύθερος και πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά

Μένει ελεύθερος και πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να λύσει το συμβόλαιο του με τη Σεντ Ετιέν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Γκιγιέρμε πριν μερικές μέρες, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στο Κατάρ και την Αλ Σαντ, όμως οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία και απέκτησαν τον Πέπε, ενώ είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν και τη «βόμβα» του Γιαν Εμβιλά.

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr πριν από μερικές μέρες, το όνομα του σπουδαίου Γάλλου διεθνή μέσου «έπεσε» στο τραπέζι για τους ερυθρόλευκους, όμως δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός «κυνήγησε» τις πιθανότητές του και με τη… βοήθεια του ίδιους του παίκτη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή.

Ο ίδιος ο 30χρονος μέσος είναι αυτός που κινεί τα νήματα για να τελειώσει την υπόθεση, αφού έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τη Σεντ Ετιέν για να λύσει το συμβόλαιο του και να αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Ματιέ Βαλμπουενά με δηλώσεις του, αφού τόνισε πως ο Εμβιλά θέλει να πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους στεφανουά έως το καλοκαίρι του 2022, όμως θέλει να το «σπάσει» για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται μια ανάσα πλέον από την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέν δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του, ενώ σημαντικό ρόλο στη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα παίξει και το παχυλό συμβόλαιο του Γάλλου. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και εφόσον γίνει αυτό θα υπάρξουν οι τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εμβιλά, ωστόσο αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες, καθώς ο παίκτης θέλει να «πιάσει» λιμάνι. Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται κοντά στα 2 εκατ. ευρω ετησίως, όμως οι συζητήσεις θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Ο Εμβιλά την περασμένη σεζόν ήταν σημαντικός παίκτης για τη Σεντ Ετιέν, καθώς μέτρησε συνολικά 33 συμμετοχές, έχοντας και 2 ασίστ, με τους Γάλλους, παρότι το εγχώριο πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ