Επανέρχεται για Τσολάκ ο ΠΑΟΚ (vids)

Επανέρχεται για Τσολάκ ο ΠΑΟΚ (vids)

Στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο και πάλι ο επιθετικός της Ριέκα, Αντόνιο Τσολάκ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Κροατία.

Την προετοιμασία του για τη μεγάλη μάχη με την Μπενφίκα για τα τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες τους να «τρέχουν» παράλληλα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η κορυφή της επίθεσης, με το όνομα του Αντόνιο Τσολάκ της Ριέκα να επιστρέφει στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο.  Η περίπτωση του 26χρονου επιθετικού της κροατικής ομάδας είχε απασχολήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στις αρχές Αυγούστου, αλλά άπαντες στον ΠΑΟΚ περίμεναν πρώτα να δουν τι θα συμβεί στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη – πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και εξασφάλισε μίνιμουμ τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Ο 26χρονος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, έχοντας 20 γκολ και 4 ασίστ σε 2.510 λεπτά συμμετοχής. Ο υψηλόσωμος στράικερ (1.88 μ.) πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Πέρσι τον κοστολογούσαν στα 2 εκατ. ευρώ και τώρα η αξία του είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ριέκα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν την περίπτωσή του, με τον 26χρονο επιθετικό να έχει πολλούς θαυμαστές στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά. Το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του «ασπρόμαυρου» συλλόγου, αλλά αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ