AEK : Ο πειρασμός του Μάρκο

AEK : Ο πειρασμός του Μάρκο

Η ΑΕΚ, η Φενέρμπαχτσε και ο Μάρκο Λιβάγια. Τι πραγματικά ισχύει με τον Κροάτη και την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ένωση...

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ; Όποιος πει ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά για οποιοδήποτε σενάριο, θα είναι ψεύτης. Ο Κροάτης βρίσκεται σε ανοιχτή διαπραγμάτευση εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα με την Ένωση ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του ενώ παράλληλα οι φήμες από Τουρκία μεριά οργιάζουν.

Τόσο που οι γείτονες παρουσιάζουν τον 27χρονο επιθετικό να έχει συμφωνήσει με τη Φενέρμπαχτσε αντί δύο εκατ. ευρώ το χρόνο και το μόνο που απομένει, όπως λένε, είναι να βρεθεί ο τρόπος αποχώρησής του από την ΑΕΚ. Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και η πλευρά του παίκτη διαψεύδουν ότι υπάρχει το οτιδήποτε με τη Φενέρ, Μπορεί όμως να είναι σίγουρος κανείς; Ειδικά από στιγμή που ο ατζέντης του, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, είχε πρόσφατα νταραβέρια με τον τούρκικο σύλλογο για τη μεταγραφή του Λέμος από τη Λας Πάλμας;

Για να μείνουμε στο κομμάτι που αφορά καθαρά την ΑΕΚ και τον Λιβάγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι και τόσο μεγάλη. Υφίσταται μεν αλλά μπορεί να καλυφθεί, με καλή διάθεση εκατέρωθεν. Ο παίκτης φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στα 1,3 εκατ. ευρώ, λίγο πιο πάνω από τα λεφτά του Νέλσον Ολιβέιρα δηλαδή ενώ η ΑΕΚ του δίνει κοντά στο 1 εκατ. μαζί με μπόνους, για τρία χρόνια, με την υποσημείωση ότι η ΑΕΚ θέλει να αρχίσει να μετράει από την επόμενη σεζόν το τριετές ενώ ο Λιβάγια από τώρα.

Η λογική λέει πως δεν είναι δυνατόν να χαλάσει η ιστορία για μια τέτοια διαφορά κι όταν μάλιστα αφορά τον ποιοτικότερο παίκτη του ρόστερ, η απώλεια του οποίου θα προκαλέσει τριγμούς τόσο στο εσωτερικό της ομάδας όσο και στον κόσμο. Η λογική πολλές φορές όμως πάει περίπατο και ειδικά όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Κι όσο το θέμα θα σέρνεται, μόνο καλό δεν θα είναι για την Ένωση που θα ήθελε να το κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Προς το παρόν πάντως φαίνεται πως οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για μετά τον τελικό.

Ο κίνδυνος βέβαια που υπάρχει εδώ για την ΑΕΚ είναι να χάσει στο τέλος τον Λιβάγια ελεύθερο αφού από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Οπότε ή ανανεώνει τώρα ή η ΑΕΚ θα πρέπει να τον πουλήσει ώστε να έχει κι ένα όφελος. Υπάρχει και η τρίτη εκδοχή βέβαια, να μπει στον πάγο αλλά κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πολύ πιθανό και εύκολο για έναν παίκτη του δικού του μεγέθους.

Η πορεία των διαπραγματεύσεων και η κατάληξη της υπόθεσης, θα δείξει αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον (και σε ποιο βαθμό) από τη Φενέρ αλλά και πόσο αδιάφορο ή όχι αφήνει τον παίκτη που απολαμβάνει πάντως τη ζωή του στην Ελλάδα και θα ήθελε να συνεχίσει εδώ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ