«Φουλ μπακ ο Ραντόνια- Γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια»

«Φουλ μπακ ο Ραντόνια- Γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια»

Ο Βεντάντ Ραντόνια αναμένεται να γίνει παίκτης της ΑΕΚ, με τον συμπαίκτη του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ίλαν Πέιτς να μιλάει στο «10» για τον 19χρονο αμυντικό.

Ο νεαρός Βεντάντ Ραντόνια βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να συνεχίζει τις… επενδύσεις με το βλέμμα στο μέλλον.

Ο 19χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα, με τις… ευλογίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που ώθησε την ΑΕΚ στην απόκτηση του νεαρού παίκτη. Η περίπτωση του δεν συνδέεται βεβαίως με την υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη , με τον Ίλια Ίβιτς να θεωρεί πως έχει εντοπίσει… λαβράκι.

O Ραντόνια κατάγεται από την Βοσνία Ερζεγοβίνη και αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ζελιέζνιτσαρ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον… έκλεψε σε μικρή ηλικία από τους Βόσνιους, με τον νεαρό αμυντικό να εντάσσεται στα τμήματα υποδομής της κροατικής ομάδας.

Ο 19χρονος δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε από όλες τις μικρές ομάδες της Ντιναμό, ενώ να σημειωθεί πως έπαιξε και στο UEFA Youth League.

Ο νεαρός από το Σαράγεβο της Βοσνίας έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και το «10» επικοινώνησε με τον συμπαίκτη του στην Ντιναμό, Ίλαν Πέιτς . Ο επιθετικός της under 19 των Κροατών μίλησε αποκλειστικά στο «10» για τον 19χρονο αμυντικό και τη νέα… κιτρινόμαυρη προοπτική που στρώνεται στα πόδια του.

«Σαν τον… Κανσέλο»

Ο Βεντάντ Ραντόνια ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στην ομάδα της Κροατίας. Ο συμπαίκτης του, Ίλαν Πέιτς, μιλώντας στο «10» έσταξε… μέλι για τον νεαρό αμυντικό και τις ικανότητές του, τονίζοντας πως είναι πολύ καλός και γρήγορος.

«Ο Ραντόνια είναι ένας φουλ μπακ αμυντικός. Είναι πάρα πολύ καλός στην άμυνα, όπως και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ραντόνια είναι αρκετά γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια».

Ο επιθετικός της under 19 αποθέωσε τον 19χρονο αμυντικό και τον παρομοίασε με τον… Ζοάο Κανσέλο. Τον 26χρονο δεξιό οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Πορτογαλίας.

«Ήταν πολύ καλός στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έπαιζε σχεδόν σε όλα τα ματς. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και φαινόταν πως θα φύγει. Με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που έχει, θα έλεγα πως μοιάζει στον Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι».

Ο Πέιτς αναφέρθηκε και στο μειονέκτημα που έχει στο παιχνίδι του ο Ραντόνια, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Το μοναδικό του μειονέκτημα, ίσως να είναι πως δεν έχει αρκετή δύναμη. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κοιτάζουν μόνο το παρόν. Δίνουν μεγάλη βάση και στο μέλλον. Η ΑΕΚ συνεχίζει το… παιδομάζωμα και ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον νεαρό Βένταντ Ραντόνια.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση προχωράει σε τέτοιες κινήσεις. Τον περασμένο Ιανουάριο, είχε κάνει δικό της τον Ζίγκα Λάτσι, ενώ στην τωρινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε και τον Πέταρ Καρακλάιτς από την Προλετέρ. Μένει να φανεί, αν η ΑΕΚ χτύπησε… φλέβα χρυσού με τον 19χρονο αμυντικό της Ντιναμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ