Οσμή σκανδάλου: Η ΕΠΟ τιμωρεί τον Άρη για τον Κοντοβά, παρερμηνεύοντας τον ΚΑΠ

Οσμή σκανδάλου: Η ΕΠΟ τιμωρεί τον Άρη για τον Κοντοβά, παρερμηνεύοντας τον ΚΑΠ

Η ΕΠΟ απειλεί τον Άρη με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές προς τον Κοντοβά, παρά το γεγονός πως ο Νόμος Κοντονή λέει άλλα. Στην αντεπίθεση οι κιτρινόμαυροι, που θα κινηθούν νομικά.

«Απειλή» για τον Άρη από την ΕΠΟ και στην… αντεπίθεση οι «κίτρινοι». Σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, ο Άρης πρέπει να πληρώσει το 50% της οφειλής των 27.000 ευρώ της παλιάς ΠΑΕ στον Παναγιώτη Κοντοβά, ο οποίος αγωνιζόταν το 2013 στην ομάδα. Και μάλιστα πρέπει να του καταβάλλει τα χρήματα μέσα σε τρεις μέρες, διαφορετικά θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

Όπως τονίζουν, ωστόσο, από τον Άρη πρόκειται για μια απόφαση που δε στηρίζεται πουθενά, αφού ο νόμος Κοντονή αναφέρει πως κάτι τέτοιο ισχύει για ΠΑΕ που δημιουργήθηκαν μετά το 2017, ενώ η νέα ΠΑΕ Άρης συστάθηκε το 2016.

Από τον Άρη υποστηρίζουν, μάλιστα, πως θα κινηθούν νομικά, αφού υπάρχει κακή ερμηνεία του ΚΑΠ. Έλεγαν συγκεκριμένα:

«Η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά κατά της προέδρου του διαιτητικού Μαριελλας Μπουλταδάκη. Υπάρχει ξεκάθαρα κακή ερμηνεία του ΚΑΠ και του αθλητικού νόμου αφού ο νόμος Κοντονή λέει ότι για τις νέες ΠΑΕ μετά το 2016 – 17 δεν κουβαλάνε παλιά χρέη και δεν πληρώνουν. Η ΕΠΟ ένα χρόνο μετά αποφάσισε ότι οι ΠΑΕ που ιδρύονται το 2017 θα πληρώνουν το 50%. Η περίπτωση Κοντοβά είναι του 2013».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ