Ζίβκοβιτς : « Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο και να παίξω για όλους εσάς!» (pic)

Ζίβκοβιτς : « Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο και να παίξω για όλους εσάς!» (pic)

Το πρώτο του ποστάρισμα ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να δηλώνει ανυπόμονος να παίξει με τα αγαπημένα του «ασπρόμαυρα».

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2χρόνια. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που θα φοράει τη φανέλα με του νούμερο 14 έκανε το πρώτο του ποστάρισμα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου μέσα από τα social media θέλησε να ευχαριστήσει για τις ευχές που δέχθηκε για την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δήλωσε ανυπόμονος για να παίξει με τα αγαπημένα του «ασπρόμαυρα», ενώ υποσχέθηκε νίκες.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε τα εξής: « Ξανά στα αγαπημένα ασπρόμαυρα. Ανυπομονώ για νίκες με τη νέο μου ομάδα. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το όμορφο καλωσόρισμα και το σεβασμό που μου έδειξε. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τις καλύτερες ευχές σας! Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο και να παίξω για όλους εσάς!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ