ΠΑΟΚ : Για αυτό χάλασε του Γιάνκο

ΠΑΟΚ : Για αυτό χάλασε του Γιάνκο

Ναυάγησε οριστικά η περίπτωση του Σαϊντί Γιάνκο για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Ασπρόμαυροι τις τελευταίες ώρες διαπίστωσαν μια αλλαγή στη στάση του Ελβετού αμυντικού που αξίωσε περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που αρχικά είχε συμφωνήσει.

Παρότι στον ΠΑΟΚ «καίγονται» για την απόκτηση αμυντικού για το δεξί άκρο με την περίπτωση του Σαϊντί Γιάνκο να ταίριαζε απόλυτα στα θέλω του Αμπέλ Φερέιρα, αποφασίσθηκε μετά από ώριμη σκέψη να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Από χθες to10 σας είχε προϊδεάσει πως η μεταγραφή του Ελβετού έχει κολλήσει και είναι πολύ πιθανών με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Σαϊντί με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν την υποχρέωση να καλύψουν το συμβόλαιο που είχε ο ποδοσφαιριστής με την πορτογαλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια κουβέντιασε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με την υπόθεση να δείχνει πως οδεύει σε Happy and. Την Τετάρτη (9/9), όμως η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή. Ο Σαϊντί ζήτησε την πρώτη φορά να προχωρήσει ο Δικέφαλος από τώρα στην αγορά του, ενώ στη συνέχεια έβαζε στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες για να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην ΠΑΕ να πάρουν την απόφαση να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ελβετού.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς δεν προτίθενται να μπουν στη λογική των υπερβάσεων ή του ανταγωνισμού με προηγμένα πρωταθλήματα, εμμένοντας στην επιλογή του εκάστοτε «εκλεκτού», καθώς το έχουν πληρώσει ακριβά ως πολιτική κατά το παρελθόν.

Ο Δικέφαλος από σήμερα κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις με τον Όλαφ Ρέμπε να προσπαθεί σε συνεργασία με τον Αμπελ Φερέιρα και την οικογένεια Σαββίδη να κλείσουν μέχρι αύριο έναν ποδοσφαιριστή για να δηλωθεί στην λίστα της UEFA για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Με το θέμα του Σαϊντί Γιάνκο ασχολήθηκε σήμερα και ο Πορτογαλικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Esporte ao Minuto», Οι αξιωματούχοι της Πόρτο έχουν ακόμη ένα «πρόβλημα» που πρέπει να επιλύσουν, αφού οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ σχετικά με τον δανεισμό του Γιάνκο έχουν καταρρεύσει τις τελευταίες ώρες.

Η Πόρτο και ο Δικέφαλος είχαν συμφωνήσει οι Ασπρόμαυροι να πλήρωναν εξ ολοκλήρου τον μισθό του 24χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, με τον όρο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα πλήρωναν 2 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη

Ο Ελβετός παίκτης είχε προγραμματίσει να πετάξει για την Ελλάδα, αλλά οι επαφές δεν είχαν θετική κατάληξη. Πλέον αυτό θα προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν έχει τον παίκτη που θα καλύψει την δεξιά πλευρά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μάτος και ο Ροντρίγκο δεν είναι φυσικοί μπακ-χαφ, ενώ ο Λήμνιος, πωλήθηκε στην Κολωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ