Ζέρβας για Τούμπα : «Θα στοιχίσει 140 εκατ. ευρώ και θα είναι έτοιμο το 2025»

Ζέρβας για Τούμπα : «Θα στοιχίσει 140 εκατ. ευρώ και θα είναι έτοιμο το 2025»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε για την στήριξη που προσφέρει ο Δήμος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας που θα είναι έτοιμη το 2025 και θα στοιχήσει 140 εκατομμύρια ευρώ.

Γα την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αναφορικά με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τοποθετήθηκε, μιλώντας στο Μετρόπολις, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Δεν είναι το τελικό στάδιο, το ΕΧΣ έχει άλλη μία φάση. Χθες αποφασίσαμε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, είναι το δεύτερο στάδιο. Το τρίτο στάδιο ξεκινάει από αύριο και σε 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί και θα μένει ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του πρότζεκτ. Φροντίσαμε όλοι να γίνει το συντομότερο δυνατόν, έδωσα εντολή να τρέξουν οι διαδικασίες, όπως κάναμε και με την ΔΕΘ. Η Τούμπα είναι ένα γερασμένο γήπεδο που πρέπει να ανακαινιστεί.

Υπήρχαν επιφυλάξεις, δεν πέρασε ομόφωνα γιατί είχαμε τρεις λευκές ψήφους, 40 θετικές. Το ζητούμενο είναι πως το πρότζεκτ προχωράει. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται όχι συζητήσεις αλλά έργα υλοποίησης. Το γήπεδο της Νέας Τούμπας θα φέρει ανάπλαση στην περιοχή, μιλάμε για 140 εκατομμύρια ευρώ. Θα είναι 20.000 θέσεις εργασίας στην φάση της κατασκευής. Ο ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε για παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο και υπόγειο πάρκινγκ.
Η ανάπτυξη στην περιοχή θα είναι μεγάλη και θα δώσει ζωή στην Τούμπα, στην Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία μας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεσμεύτηκαν για το 2025 πως θα είναι έτοιμο το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ