ΑΕΚ : Ο λόγος που δεν έπαιξαν με Λάρισα οι Λόπες και Γαλανόπουλος

ΑΕΚ : Ο λόγος που δεν έπαιξαν με Λάρισα οι Λόπες και Γαλανόπουλος

Αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ δεν χρησιμοποίησε τους Λόπες και Γαλανόπουλο στο ματς με τη Λάρισα.

Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Λάρισα (0-0) για τη 18η αγωνιστική της Superleague και υπήρξαν διάφορα σχόλια για τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα, σχολιάστηκε το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Έλντερ Λόπες στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ένωσης ούτε ο Κώστας Γαλανόπουλος στη μεσαία γραμμή. Αυτό διότι, οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε πάρει από την αρχή την απόφαση και δεν άλλαξε στάση ακόμα και όταν το ματς έδειχνε πως θα έληγε χωρίς γκολ. Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, από το ξενοδοχείο μάλιστα που έμεινε η αποστολή είχε ενημερώσει αμφότερους τους παίκτες του ότι δεν θα τους χρησιμοποιήσει. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελε να τους καταπονήσει σκεπτόμενος το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό (24/1, 19:30).

Όσον αφορά τα πλάνα του Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει το σύστημα 3-5-2 με τον Βράνιες να έχει πιθανότητες για την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Τσιντώτας, οι Γαλανόπουλος και Σιμόες είναι οι επικρατέστεροι για τη μεσαία γραμμή, ενώ στις επόμενες δύο προπονήσεις θα ξεκαθαριστεί το ποιοι θα αγωνιστούν στην εμπροσθοφυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ